Jul 13, 2010

Ryömylä

Mökillä :D

Tekisi mieleni aloittaa samalla vanhalla virrellä yöunien puutteesta, mutta iloitsen sen sijaan siitä, että vekara on vihdoin oppinut nukkumaan päivällä. *tuulettaa*

Kyllä maalla ja mummolassa on mukavaa, saas nähdä, kotiudutaanko täältä ikinä milloinkaan. Ylpeänä äiti kirjoittaa, että vekara oppi ryömimään muutamia päiviä sitten melko tarkkaan kuuden kuukauden iässä. Kannusteena toimi Maailman Paras Lelu Ikinä, pilttipurkin kansi. Ei ehkä olis kannattanut sijoittaa yhtään rahaa ipanan kehittäviin, hauskoihin ja värikkäisiin leluihin, kun ilo löytyi kierrätysastiasta.

Mummun kanssa käytiin ostoksilla, ja nyt on vekara varustettu matkasängyllä ja matkasyöttötuolilla; mikä nerokas keksintö muuten, kiitän lapsellista ystävääni suuresti vinkistä. Täysin kypsyneenä jatkuvaan rattaiden pakkailuun ja Bugisten hervottomaan kuljetuskassiin päädyimme ostamaan myös matkarattaat, Gracon Mosaicit. Valintaperusteena muun muassa se, että ne olivat ainoat oikeasti pieneen tilaan taittuvat kärryt, mitkä mummolan pienehköltä paikkakunnalta löytyivät. Ihan suhteellisen hyvältä vaikuttavat, vaikka eivät tietysti ole likimainkaan normirattaiden veroiset työntää.


Matkarattaat

Takaisin aurinkoon, iloisia kesäpäiviä kaikille!

No comments:

Post a Comment