Oct 8, 2010

Bom Tarde Portugalista!


Pahoittelut radiohiljaisuudesta! Vekaravaaran väki vietti viikon Portugalissa ja sairasti sitä seuraavan viikon tuliaisinaan tuomaansa vatsatautia - pikku hiljaa ollaan onneksi elävien kirjoissa.

Saanen viikonlopun aikana valmiiksi matkatarinamme Halpamatkojen puolelle, kannattaa käydä lukemassa! Ei mennyt nimittäin kaikki ihan putkeen :,D

Ipanan kanssa reissaamisesta muutama sana.

Ukko oli tälläkin kertaa reipas matkalainen ja suhtautui iloisella uteliaisuudella alati vaihtuviin paikkoihin ja ihmisiin. Kesäiseen reisuuun verrattuna ikä toi omat haasteensa: vajaa yhdeksänkuinen vekara ymmärsi ärsyyntyä maisemanvaihdoksesta sen verran, että unikoulussa saavutetut hyvät tulokset lensivät mennessä taivaan tuuliin. Kotona harjoittelu alkaa jos nyt ei ihan nollasta niin ykkösestä ainakin.

Vekara on oppinut konttaamaan vauhdikkaasti, eikä ollut ollenkaan yhtä mieltä siitä, että kaupunkikierroksilla viisainta olisi istua rattaissa. Haastava juttu, kun ukko ei vielä kuitenkaan osaa kävellä. Välillä siis oli annettava ukon kontata katukivillä kädet ja polvet mustana pölystä. Pointsit joka tapauksessa Gracon Mosaic -rattaille, jotka osoittautuivat reissussa loisto-ostokseksi.

Rattaiden lisäksi ehdoton reissusuosikki on Manducan kantoreppu, jossa ukko katseli maisemia - tai nukkui, kun nähtävyydet uuvuttivat.

Ruuvatakseen vanhempiensa hermoja vielä vähän kireämmälle ipana teki reissussa kaksi hammasta ja niin - tiedätte varmaan, millaista se sitten on.

Kaikesta huolimatta ihana reissu! Ipanasta hauskinta oli istua ilta toisensa perään ravintoloiden pöydässä hurmaamassa mummoja ja nakkelemassa leivänmuruja puluille. Ja hiekkaranta, voi veljet mikä paikka!

Konttausjälkiä hiekassa <3

No comments:

Post a Comment