Jun 9, 2011

Puolitoistavuotias, melkein


Ipana kävi 1,5-vuotis lääkärineuvolassa. Iskän raportin mukaan ipana oli selvinnyt palikkatestistä kunnialla, ja vauva-ajan karsastuskin oli silmistä hävinnyt.

Lääkäri kyseli, että piirtääkö ipana kovasti kotona. Iskä siihen, että joo, seiniin, lattiaan ja itseensä. Lääkäri katseli hetken tatuoitua iskää ja totesi: sinäpä et siihen paljon voi sanoa.

Siinä hyvät uutiset.

Ipanalla on kolmas korvatulehdus kuukauden sisään. Tai sitä yhtä ja samaa se on koko ajan, kun antibiootit eivät tehoa eikä vekaran maha kestä niitä, mistä olis apua. Kokeillaan nyt vielä yhtä lääkettä ja aletaan henkisesti valmistautua korvien putkitukseen. Aivan fantastista olla ekaa viikkoa uudessa duunissa, kun nukun yöt puolen tunnin pätkissä. Onneksi työ on mielenkiintoista ja työkaverit ihania, joten yllättävän hyvin jaksaa.

Samalla pyydettiin vesirokkorokoteresepti. Kesälomaohjelmassa siis sitä. Ei pysty olemaan kahta viikkoa pois töistä, jos sekin tauti vielä iskee.

1 comment:

  1. Hymyilytti kyllä tuo "sinäpä et voi siihen paljon sanoa" juttu. Tosin, lääkärihän ei moisia sais laukoa. Poika antaa luovuuden siis siellä kukkia? :)

    ReplyDelete