Jun 3, 2011

Juhlahetkiä


Vekaran päiväkodissa vietettiin kevätjuhlaa. Vekara päätti jättää esiintymisen muille ja leikki Hämä-hämä-häkkiä ja Piiri pieni pyörii -laulua isin ja äidin jaloissa - kunnes hoitaja lausui taikasanat "kuka esittäisi täti Moonikaa. Vekara singahti ennätysvauhtia suoraan takarivistä piirin keskelle, hyppäsi hameeseen ja alkoi veivata. Nauratti muutamaa muutakin kuin isiä ja äitiä.

Olen toistuvasti valittanut huonoista öistä ja epätoivoisista yrityksistä niiden parantamiseksi. Perjantain vastaisena yönä ipana heräili parin tunnin välein ja olin suhteellisen onnellinen, kun sain tuupata nahkavekkarin mummolaan viikonlopuksi. Pahoittelin isovanhemmille tulevia silmäpusseja, mutta mitä hullua, vekara nukkuikin yöt läppeensä heräämättä ja aloitti aamunsa vasta hieman ennen yhdeksää.

Tämän kuultuaan äiti ja isi lausuivat ipanastaan muutaman valitun sanan, julkaisukelpoisin lienee muotoa "kotona on sit ihan turha vinkua yöllä maitoa". No vinkui hän tietenkin, mutta tyytyi veteen ja nukkui paremmin kun aikoihin.

On se mummola vaan ihmeellinen paikka.

No comments:

Post a Comment