Mar 3, 2012

Testing, testing..

Meneillään on ihmiskoe. Vekara testaa, kuinka vähillä unilla vanhemmat pysyvät toimintakykyisinä. Järki jäi jo aikaa sitten. Viikon verran yöunet ovat olleet 3 + 1 + 1 tuntia, herätys kello 5.30. Vekara paahtaa menemään täyttä häkää, minä en muista ees omaa nimeäni.

Huomenna alkaa ihmiskoe osa 2. Vekara menee viikoksi talvilomalle mummolaan ja meitsi häipyy Thaimaahan sukeltamaan. Peukut pystyyn, että pääsen matkaan enkä itke koko viikkoa koti-ikävää.

3 comments:

 1. Apua, nyt veditte pidemmän tikun uniasioissa. Meillä nukutaan sentään 8-9 tuntia, tosin välissä x määrä herätyksiä. Aamulla noustaan 5-6 aikaan. Väsymys tuntuu, 1v 8kk:n aikana ei montaa kokonaista yötä ole nukuttuna.

  Nauti sukellusreissusta, eiköhän isovanhemmat pärjää ja levänneenä jaksat sit taas poitsun metkuja ja valvomisia! :)

  ReplyDelete
 2. Nukkumattomuus on niin perseestä, sen voin kokemuksesta sanoa. Nauti lomasta, ammenna aurinkoa ja lepää. Mä olen ollut nyt himassa yksin neljä päivää ja olen kyllä nauttinut täysin siemauksin. Ihanaa lomaa! :)

  ReplyDelete
 3. Mikä ihme lapsia vaivaa, kun ne nukkuu ihan miten sattuu? Tässä täytyy olla joku evoluution epäkohta: ei voi olla tarkoituksenmukaista, että lapset tekee vanhemmistaan moneksi vuodeksi vajaateholla käyviä hirviöitä.

  No mutta, joka tapauksessa teille myös Janica ja Sannis superisti voimia huonoihin öihin.

  ReplyDelete