Nov 17, 2014

27. raskausviikko


Vikalla kolmanneksella, hilipati hippan hei! Ja plus kymmenen kiloa painoa, hilipati *kröhöm*


 
On tullut syötyä ihan kiitettävästi konvehteja, pipareita ja glögiä, mutta koska neuvolassa ei edelleenkään huomautettu asiasta, jatkan valitsemallani linjalla. 

Edellisenä viikonloppuna käväisin kotikotona, ja istuin kolmen päivän aikana 1200 kilometriä autossa. Se sujui hämmästyttävän hyvin. Outoa, kun on niin hyvä vointi. En valita. Töissä sujuu, kun pidän keskellä viikkoa yhden etäpäivän enkä kökötä koko aikaa työtuolissani.

Varustepuolikin alkaa olla kunnossa. Bebelle saatiin lainaksi sänky ja kantoliinat, FB-kirppikseltä löytyi imetystyyny ja vaunuihin kantokoppa ja vaatteitakin on niin paljon, ettei kaapinovi meinaa pysyä kiinni. Uutena ostettiin matkarattaat, koska edelliset käytettiin kertakaikkiaan ihan loppuun. Malli on sama kuin Vekaralla eli Gracon Mosaic, jotka selvisivät moitteettomasti kymmenistä lennoista ja kolmen vuoden lähes päivittäisestä käytöstä.

Maailman ihanin on tuleva isoveikka, joka pelkää öisin kauheasti mörköjä, hirviöitä, jättiläisiä ja luurankoja. Viime yönä kainalooni käpertyessään hän siitä huolimatta supatti korvaani: "Äiti, minä tuun tähän sun eteen pikkuveljen turvaksi."



No comments:

Post a Comment