Feb 12, 2011

Jäniksen vuoden ensiloikkia

Rain check sorryy.. täällä ollaan! Päivät juoksevat viestikilpaa toistensa perässä, eikä bloggaamiselle tunnu olevan aikaa eikä paikkaa. Perjantaisin olen edelleen ipanan kanssa kotosalla, mutta ainakin eilen hän oli niin kovasti uhmatuulella, että en saanut edes leipääni syödä saati istua koneelle. Tänään on onneksi ollut paljon hauskempaa, kun Vekaravaaran väki kävi ystäväperheen kanssa lunastamassa ipanan synttärilahjakortin HopLoppiin. Suosittelen kaikkia lapsellisia kokeilemaan, mainio lahjavinkki myös kaikille alle kouluikäisille kummilapsosille ja sen semmoisille.

Vekara on melkoinen yhdistelmä täydellistä itsesuojeluvaiston puutetta ja rasavilliä luonnetta, mistä todisteena on sini-violetti-musta-keltainen otsa, jonka ipana on viime päivinä toistuvasti onnistunut kolhimaan kaatumalla / tippumalla / lyömällä johonkin. Yritän huomenna napata todistusaineistoa - tosin ensi viikolla on virallinen yksivuotiskuvaus, että tuleepahan ikuistettua ainakin viimeistään silloin.

Muuten valtakunnassa kaikki ennallaan: ipana opettelee kovaa vauhtia syömään itse, onnistuu pissaamaan pottaan jo monta kertaa päivässä, käy mielellään päiväkodissa, rakastaa lumikolan kyydissä istumista, leikkii imurilla aamusta iltaan eikä edelleenkään osaa nukkua öisin.
Torstaina satoi taas lisää lunta. Leikin iPhoneni Hipstamatikilla matkalla päiväkotiin, tässä vähintäänkin outo lopputulos.

No comments:

Post a Comment