Feb 13, 2011

Sateenkaaren väreissä

Kuva ei tosiaankaan kerro kaikkea, mutta tämän verran se paljastaa:


Arvatkaa sata kertaa, onko jätkä oppinut kolhuistaan? Ei. Ei vähääkään. Oh joy.

3 comments:

 1. Täällä 7kk nousee seisomaan joka paikkaan ja "klonks". Väsyneenä kolisee ja kovaa välillä. Te ette pehmokypärää ole kokeillut? Mä jätin ostamatta kun luulen, et se ois revitty pois samantien.

  ReplyDelete
 2. Tuttua touhua ja jotkut poikapuoliset mukerot nyt vain kolhivat itseään. Meikäläinen joutui selittelemään pojan mustelmia lastensairaalassa ja jouduimpa hyvinkin puhutteluun. Poika jäi sairaalaan yöksi ja oli porukka aamulla häpeissään kun tulin hakemaan perillistäni pois.

  Pojan päässä oli muhkea sarvi ja kun tiukkasin, että mistä moinen sarvi on yhdessä yössä kasvanut, yrittivät selittää, että poika juoksi ja löysi vauhdikkaimmalla hetkellään kestävimmän seinän, mikä sairaalassa oli tarjossa.

  Siinä jäivät kyselyt pahoinpidellystä lapsesta kun paiskasin syytöksen sairaalalle takaisin.

  Tottahan on se, ja varmasti aiheestakin, että kuhmuraiset ja kolhiintuneet mukerot automaattisesti luokitellaan pahoinpidellyiksi, vaikka näinhän se ei oikeasti aina ole. Kannattaa kuitenkin varustautua selityksin, jos ja kun joudutte viemään poikaa joskus tarkastuksiin, kun päässä tai jossain on mustelmia, kuhmuja tai epämääräisiä naarmuja. Tällaiseksi tämä maailma on mennyt.

  Kaikkea hyvää ja terhakkaalta miehenalulta poikanne näyttää.:))

  ReplyDelete
 3. Janica, kypärä ei oo ollut harkinnassa, kun sen pitäis olla päässä yötä päivää.. ei kovin käytännöllistä ja luulen, että ei se meilläkään olis varmaan edes pysynyt ukkelilla.

  Pitsit sekaisin, tiiän niin mistä puhut! Onneksi yksi ukon mustelmista oli tullut päiväkodissa, joten ne ei ainakaan siellä oo toistaiseksi syyttäneet meitä pahoinpitelystä.

  ReplyDelete