Mar 26, 2011

Kebabmies


Terveisiä Istanbulista, jossa pieni mies sai ihan ensimmäisen oman ravintola-annoksensa (Pasta Napolitana) ja oppi rakastamaan kanakebabia. Appelsiini sen sijaan oli ensikertalaisesta hieman arveluttava, kuten kuvasta näkyy :D


Valjaat olivat todella kätevät ja kirvoittivat hymyn useimpien vastaantulijoiden kasvoille. Lämpimin suosituksin siis.


Yritän pikapuolin saada Halpamatkojen puolelle pidemmän matkakertomuksen kuvineen. Tahtia hieman hidastaa ipana, joka on vatsataudista toivuttuaan saanut tautibingossa keuhkoputkentulehduksen. Viime yö vietettiin vaihteeksi Lastenklinikalla ja nyt toivotaan, ettei tarvis enää mennä takas. Uskomatonta tää sairastelu, yökyläreissua mummolaan jouduttiin siirtämään jo toistamiseen, kun ipana on koko ajan kipeänä. Kesää ja lämpimiä kelejä odotellessa.

2 comments:

  1. Eikä, miten ihanat valjaat! :D Pitää laittaa korvan taakse, vähän luulen, että meilläkin tulevat tarpeeseen ensi kesänä... Ihana on silti valjaiden käyttäjäkin, ei sillä! Toivottavasti pieni paranee pian.

    ReplyDelete
  2. Pikaista paranemista pienelle miehelle!
    Ja hyvä, että valjaat eivät olleet turha hankinta. Meillä lähtee tilaukseen heti kun neiti kävelee, kunhan osattais päättää mikä niistä ihanista vaihtoehdoista.

    ReplyDelete