Mar 12, 2011

Vekaravaara Fashion s/s 2011

Aurinko kutkuttelee nenänviertä jo sen verran lämpöisästi, että Vekaravaarassa on hankittu täydennystä pienen herran garderoobiin.

Lindexistä ostettu kevättakki pääsee testiin jo ensi viikolla, kun perheemme suuntaa kevätlomalle Istanbuliin. Kenkiä ei tähän hätään tarvinnutkaan hankkia, kun varastossa on kummipojaltani saadut mainiot Reiman goretexit. Niillä pärjätään vielä ainakin muutama viikko.

Välikausihaalariksi oli tarkoitus tilata PomPoxin alesta tämä...

... mutta ai jai, tästä kuosista tulee kyllä migreeni. Mutta vinkkinä siis teille, jotka etsitte edullista haalaria, kannattaa vilkaista linkkiä.

Päädyin sitten hyvillä vedenpito- ja kestävyysominaisuuksilla varustetun CupCaken välikausihaalarin.Me likes. Posti toi eilen myös edellisessä merkinnässä mainitsemani turvarepun. Se on kyllä mainio, herättää varmasti positiivista huomiota lentokentillä, turuilla ja toreilla. Lupaan kuvia, kun reppu on tositoimissa.

1 comment:

  1. Kivat hankinnat! Itse katoin Lindexillä sitä tyttöjen leppäkerttu takkia, mut meil jo tikkitakki ja liikaa ei viitti tavaraa haalia.

    Mielellään kuulen repusta kommentit hyvässä ja pahassa kuvien kera.

    Ja Istanbulin reissusta voi lukea toisesta blogista? Tuo Turkkin kiinnostaa, koska me suuntaamme sinne kesälle sitten neidin kanssa purjehtimaan.

    Oikein hyvää reissua! Pysykää terveinä :)

    ReplyDelete