Aug 19, 2014

Breaking News

Puuuuh, tomutetaan pölyt Vekaravaaran unhoittuneesta blogista. Sillä kappas vaan, tässähän on ihan uutisia kerrottavana! Työkavereiden reaktioista olen päätellyt, että eniten yllättynyt olen minä itse, mutta mitä sitten - pääasia, että jollakin on jännää.

Niin että miten meni kesäloma? No kiitos kysymästä, sohvalla maaten ja syöden. Tulokset alkavat näkyä, ja helmikuussa Vekaravaaraan saapuu kakara numero kaksi. Tähän saakka kaikki on sujunut kuten ensimmäisellä kierroksella: ympärivuorokautista kuvotusta, jatkuvaa huimausta ja kaiken nielevää väsymystä lukuun ottamatta vallan mainiosti.

Ottaen huomioon Vekaran hieman haastavan alun (kaksi ensimmäistä vuotta), järjellä ajatellen luulisi, että olisin aivan kauhusta kankea. Mutta koska hormoonit ovat jo aikoja sitten jyränneet alleen kaiken mahdollisen järjen äänen, olen kertakaikkisen iloinen asioiden saamasta käänteestä.

Akuuteimpien asioiden listalla ensimmäisenä on uusien portaiden rakentaminen talomme Villa Viinerin ullakolle. Saimme keväällä valmiiksi katon rajassa sijaitsevat makuuhuoneemme, mutta rappuset vaativat kumartelua ja kyykkäämistä, mihin en kohta enää mahani kanssa kykene. Muuten odotus sujunee ilman suurempaa tohinaa omalla painollaan.

Todistusaineisto vyötärön katoamisesta raskausviikolta 14 ja 15.


2 comments:

  1. Onnea!
    Kiva kun aloit taas kirjoittamaan, jään seuraamaan :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Mukava, että tuut uudestaankin :)

    ReplyDelete