Aug 21, 2014

Mikä on muuttunut

... viidessä vuodessa? Aika monikin asia. Inkivääriä ei saa syödä eikä juoda rooibosta, vaikka molempia vielä esikoista odottaessani suositeltiin.

Viimeksi koin myös suurta ahdistusta vaatehuoneessa, kun äitiysvaatteita oli tarjolla hyvin rajallisesti, ja nekin vähät maksoivat ihan hirveästi. Nyt ei oo sitä ongelmaa! Netti on täynnä vaatekauppoja, jotka kuljettavat mammalle sopivia kuteita kohtuulliseen hintaan vaikka kotiovelle asti. Ostin justiinsa niin makian syystakin, että aion käyttää sitä myös raskauden jälkeen. Lisään kuvan, jahka ehdin ottaa.

Minäkin olen muuttunut. Elämä on koulinut haaveilija-hattarasta realistin. Siitä huolimatta on niiiiiiin paljon kivempi odottaa kakkosta kuin ykköstä. Eipä tarvi ahdistua siitä, millainen äiti minusta tulee tai pitäisi jonkun mielestä tulla. Tai stressata ylipäänsä mistään sellaisesta, mikä mahdollisesti on edessä. Tulee mitä tulee, se otetaan vastaan. Ekat kaks vuotta uuden tyypin kanssa on tosi raskaita, mutta siitä selvitään (muistuttakaa mua tästä, kun muutun väsymyksen takia suohirviöksi).

Raskauskin on alun jälkeen erilainen. Viimeksi kärsin näillä viikoilla jo s*tanallisista liitoskivuista. Nyt paikat ovat valmiiksi niin löysät, että jouduin tällä viikolla sairauslomalle, koska selän nivelet eivät kestä äkisti muuttuvaa asentoa. Tunnustan tutkineeni vanhoja tilastoja ja -kröhöm- viimeksi olin näissä mitoissa raskausviikolla 23. Hups.

1 comment: