Oct 27, 2014

24. raskausviikko

Yritä tässä sitten kirjoittaa jotakin mielenkiintoista, kun päivät kuluvat töissä, sohvalla ja nukkumassa. Jännittävänä lisänä ruokakaupassa käyntiä ja koirien ulkoilutusta. Vaihtelua tuovat erilaiset tv-sarjat. Tähän riittävät voimat ja keskittymiskyky. Älkää käsittäkö väärin, just näin tuntuu oikein hyvältä. Onneksi tällä viikolla tulivat ensimmäiset pakkaset, jonka ansiosta olemme maksimoineen mukavuutta polttamalla takassa tulta joka ilta.

Viikon kohokohta oli pyörähdys palkkakonttorissa, jossa laadittiin suunnitelma mun vanhempainvapaasta. Laskimme yhteen pitämättömät lomat ja joulun- ja uudenvuoden vapaat ja tulimme siihen tulokseen, että viimeinen työpäiväni on 19. joulukuuta. Wooooop! Tykkään ihan hirveesti mun työstä, mutta tuntuu mahtavalta jäädä välillä kotiin mahan ja myöhemmin beben kanssa. Esikoisen kohdalla en meinannut millään pystyä irrottautumaan ja orientoitumaan kotiin, mutta nyt ei totta tosiaan oo sen suuntaisia ongelmia. Ja ehkä ihan hyvä, että vapaat lähenee - työkaveri nimittäin nappasi tämän kuvan perjantaina lounaan jälkeen:


Ihan kivuttomasti ei suju vuoden pimein aika Vekaraltakaan, kuva torstaiaamulta päiväkodin eteisestä:


Onneksi on ollut lomaakin. Pari viikkoa sitten piipahdimme puolisoni kanssa kaksistaan Köpenhaminassa. Vietettiin niinku laatuaikaa, kun kohta se on aikas kortilla. Valitettavasti mitään tärppejä ko. kaupunkiin ei ole tarjota, sillä loma meni enimmäkseen nukkuessa. Mutta ei se mitään, kotiin palasi sangen virkistynyt pariskunta. Ne harvat tunnit, mitä olimme lomalla hereillä, käytimme syömiseen. Smörrebrödejä, viinikumikarkkeja, Sticks ´n´Sushin törkeän hyviä susheja ja Wagamaman nuudeleita.Ai miten on onnellinen olo. Makaan sohvalla omassa ihanassa kodissani, jo mainitun takkatulen lempeässä lämmössä, perheen ympäröimänä. Jääkaapissa on piparkakkutaikina jähmettymässä ja ihan törkeän hyvää lohitahnaa mun iltapalaleiville. Parasta.

No comments:

Post a Comment