Oct 14, 2014

22. raskausviikko

Hetken aikaa oli sellainen olo kuin olisi ajanut autolla seinään. Aiheuttajana rakenneultra, missä selvisi, että odotan kaikin puolin mallikasta poikaa. POIKAA. Villiä poikaa. V O I  E L Ä M Ä.

Pari viikkoa meni tietoa prosessoidessa. Viisi vuotta lisää sota-, merirosvo- ja poliisileikkejä. Ei yhtään prinsessamekkoja, kaupunkilomia teini-ikäisen tyttäreni kanssa eikä äidin ja tyttären välistä elämänmittaista suhdetta. Sniff.

Onneksi lapset ovat muutakin kuin biologiaa. Mulla on jo yksi mainio pikkutyyppi, joka rakastaa matkustaa, käydä kahviloissa, leipoa ja kiertää kaupoissa äidin kanssa. En epäile hetkeäkään, etteikö uudesta ipanasta tulisi ihan yhtä täydellinen ja rakas juuri sellaisena kuin on.

Seuraavaksi pitäis keksiä sille nimi. Maailman vaikein ja hauskin tehtävä. Pulla ei ehkä käy, vaikka toisaalta esikoistakin kutsutaan Possuksi.

Fyysisesti olen voinut mainiosti. Energiaa on vaikka mihin. Se tosin kostautuu supistuksina, joten nyt pitäisi osata ottaa rauhallisesti, etten ihan vielä joudu sairauslomalle.

Tuleva isoveikka usuttaa minua syömään enemmän, jotta vauva valmistuisi nopeammin. Hänellä on kiire päästä opettamaan tohottamista."Ja sitten me äiti tohotetaan ja riehutaan täällä yhdessä!"
V O I  E L Ä M Ä.

No comments:

Post a Comment