Feb 4, 2010

Muotibloggari

Ensimmäinen asia, mitä minulta nykyään tiedustellaan, on olenko saanut nukuttua. Kiitos kysymästä, nukun oikein hyvin reilun tunnin pätkissä.

Vekaravaarassa on onneksi vihdoin päästy ulkoilun makuun ja hyvä niin, lenkillä vekaran saa tainnutettua peräti parin tunnin unille. Äiti on välillä hieman väsynyt, mutta ei sitä toki voida laskea vekaralle miinukseksi, että hänellä on niin usein nälkä.

Tunnustaudun muutaman tyyliblogin faniksi, muun muassa Stellan ja Samin postauksia käyn lukemassa säännöllisesti. Kauniin talvipäivän kunniaksi uskaltaudun astumaan hieman ammattilaisten varpaille - Tyylibloggausta Vekaravaara-style, olkaa hyvät!

Talvipäivän ulkoiluasuste


Hyvä alusasu on toimivan pukeutumisen perusta. Tänään pissavahingoilta suojelee Etsystä tilaamani Guerilla Fluffin mainio apina-aiheinen all-in-one-kestovaippa.Sisävaatteina verrattoman käteviksi ovat osoittautuneet Lindexin Hello Baby -sarjan kietaisubodyt, jotka on helppo pukea päälle silloinkin, kun vauva olisi mieluiten alasti.


Paleltumiselta suojaavat Ruskovillan villahaalari, silkkikypärä ja tumput. Kevyitä, hengittäviä ja lämpiä. Ruskovillaa on pakko rakastaa. Pipon ja villasukat olen kutonut RosaMatilda Shopista tilaamastani Reggae Ombren hahtuvavillalangasta. Ihaninta lankaa ikinä.


Kun pakkasta on maltilliset viisi astetta, haalariksi riittää mummin ostama nallepuku. Huomaa ulkoilun rentouttava vaikutus, vekara nukkuu jo, vaikka vasta on saatu vaatteet päälle.


Lopuksi sujautetaan koko paketti vaunuissa olevaan Eisbärchin lämpöpussiin. Luukut kiinni ja harso eteen - shh, vauva nukkuu!

Vekara täyttää huomenna kuukauden! Voi kauhiaa miten aika juoksee ja mun vauva kasvaa niin nopeasti! 50 senttiset vaatteet ovat jo ihan liian pieniä, ja kohta hän lähtee liikkumaan. Hymyä odotellaan vielä tovi, mutta kovasti vekara jo juttelee vanhemmilleen, koirille ja leikkikaaren ötököille. Meijän pikkuinen, hän on täyttänyt koko kodin jokaista kaapintaustaa myöten onnella ja rakkaudella. Elämä ennen äitiyttä tuntuu olevan valovuosien päässä menneisyydessä ja hyvä niin - näin onnellinen en ole kuvitellutkaan voivani olla.

Vekaravaara toivottaa ihanaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

 1. Äh, poika on niin ihana että mua itkettää. Alkaa olla jo tuttua huttua :D

  ReplyDelete
 2. Onpas suloinen ja söpö vauva! :) Ihanaa kuulla toisten onnesta. Itse sitä aikaa vielä odotan :)

  - Katariina

  ReplyDelete
 3. Hauska postaus. Tämmöisiä olisi kiva lukea lisää! Paljon kuvia ja arkielämän yksityiskohtia!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Saara ja Katariina! Vakoojalle kiitos vinkistä, yritän toteuttaa toiveesi parhaani mukaan!

  ReplyDelete