Apr 13, 2010

Vauva-arki 6 - 0 Tuore äiti

Välillä tuntuu, että ei jaksais enää yhtään.

Kun aina vaan särkee päätä - ja selkää, eikä kuitenkaan pääse urheilemaan, että saisi hoidettua itsensä kuntoon.

Kun väsyttää niin, ettei pysty muodostamaan yhtään kokonaista ajatusta. Niin kovasti, ettei jaksa olla mukava kenellekään.

Ja sitten vielä koira pissaa päiväpeitolle, perkele.

Eikä kuitenkaan auta kuin laittaa vaatteet päälle ja lampsia menemään. Ehkä meilläkin joskus vielä nukutaan. Vaikka neljä tuntia yhteen menoon.

5 comments:

 1. Hei, täällä taustalla hiljainen lukija lähettää sinulle äitivoimia. Mulla on muutaman viikon vanhempi poika :). Oli mielessä jo aiemmin kommentoida päivärutiinejanne, sillä kuulostaa varsin tutulle. Tai ne muuttuu jatkuvasti, mutta varsin tiheään syö minunkin poikani ja etenkin aamuöisin. Siihen oli tottuminen, mutta nyt tuntuu että "elämä on" ja kyllä se siitä tasaantuu. Yritän itsekin jatkaa imetystä ja lapsentahtista elämää, kun vauva kasvaa hyvin näinkin. On päiviä, että tuntuu hirveän yksinäiselle ja väsymys ei sitä yhtään auta. Kuitenkin tämä äiti-elämä on ihanaa, kun omaansa katsoo ja vastaan tulee leveä hymy :). Voimia!

  ReplyDelete
 2. Hali! Kyllä niitä parempia päiviä ja öitä on vielä tulossa, ihan varmasti. Toivottavasti vekarakin tajuaa vähitellen, että yöllä nukutaan eikä syödä. Mutta jos tämä yhtään lohduttaa, niin näytit hehkeältä etkä valvoneelta.

  ReplyDelete
 3. Helena, toivottavasti sinulla on perhettä tai ystäviä, jotka auttavat, kun tuntuu, että et jaksa. Tai tuu vaiks tänne valittamaan, kun tuntuu siltä. Jo pelkästään se, että saa sanoa ääneen, että nyt ei jaksa, auttaa ainaskin vähäsen. Halauksia ja voimia myös sinulle!

  Meiju, tuhannet kiitokset tästä päivästä! Oli niin ihana nähdä eikä väsykään haittaa, kun on hyvää seuraa. Ja kiitos kehuista :D Nähdäänhän taas pian ja jatketaan haaveilua matkasta..

  Nyt on jo paljon parempi olo. Puhelin äitin kanssa pitkään puhelimessa ja sit vekaran kummit tuli kylään Ben & Jerry´s jätskin kanssa ja hoiti ipanaa, että päästiin miehen kanssa kahdestaan saunaan. Voi autuutta, kyllä pienillä asioilla on iso merkitys. Niinku teidän kommenteilla, kiitos niistäkin!

  ReplyDelete
 4. Luin kaksosten vauvakirjaa ja huomattiin että Aalla ei mennyt hyvin 3,5kk-5,5kk... Heräs pahimmillaan 8 kertaa yössä... Sitten rauhottui.

  Ei tässä voi muuta kuin voimia lähettää. Ja jaksamisia!

  ReplyDelete
 5. ^ Mahtavaa, että tommosenkin voi unohtaa :D Kyllä tää tästä, ennemmin tai myöhemmin.

  ReplyDelete