Apr 27, 2010

Kiirusta pitää

Pikainen päivitys, kun ipana on päiväunilla.

Kiirusta pitää, kun suunnitellaan kesän ja syksyn ulkomaanmatkoja.. pitäisi käydä passikuvassa, pohtia matkaratasasiat ja monta muuta kivaa juttua. Kaikki vinkit ja kokemukset matkarattaista otetaan ilolla vastaan!

Vekara on viime päivät ollut kärtyinen, johtuneeko kovasti vuotavasta nenästä vai tekiskö tuo hampaita - mene ja tiedä. Joka tapauksessa hän herää uniltaan huutaen kuin palosireeni, ei kiva.

Maitoaltistus saatiin vasta kolmen viikon päähän, siihen asti luvassa vain ankeaa ruokaa - plaah. Toistaiseksi en oo huomannut ruokavalion parantaneen nuhaa / yöunia / puklailua, mutta maha toimii kyllä paremmin. Pienten lasten vanhemmat tietävät, kuinka iloinen asia tämä on :D

Posti toi tänään taas maailman ihanimpia kestovaippoja, niistä lisää lähipäivinä. Ja myös uusista villavaippahousuista, pitkästä aikaa olen ehtinyt taas vähän kutoakin!

3 comments:

 1. Heippa, meillä erittäin hyvät kokemukset Inglesinoista (AT-Lastenturva) ja Maclareneista (Lauttasaaren Vaunu-Aitta). Molemmat ovat siis sateenvarjorattaita ja menevät kasaan kuin sateenvarjo (pystysuuntaan). Molemmilla merkeillä n. 8kg painavia, aika tukevia rattaita, mutta myös kevyempiä versioita, joissa ei välttämättä täysmakuuasentoa. Inglesinoissa versio, jossa yhtenäinen työntöaisa.
  Toiset vannovat PegPeregon Plikojen nimeen (Lastentarvike). Ovat samaa koko luokkaa.
  Itse katselin Vaunu-Aitassa näitä: http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/sateenvarjorattaat/gesslein/gessleinswift/
  Käyttökokemusta ei ole, mutta vaikuttivat hyviltä ja pitkäikäisiltä (painorajakin 20 kg, kun kaikissa muissa matkiksissa yleensä 15 kg). Huom. näissä ei tuplaetupyöriä niin kuin monissa muissa malleissa.
  Gracot, ABC:t, Emmat ja Carenat voi jättää ihan suosiolla kauppaan: romuja mitä romuja.
  Meille on nyt kuitenkin tulossa vauvalle Bugaboo Bee + -rattaat, jotka ovat niiden teidän bugien matkaratasversiot. Ihan älyttömän ihanat:)

  ReplyDelete
 2. Minne suuntaatte matkoillanne? Mun kaverin lapsi 2,5 vuotta on jo niin kokenut matkaaja, et tässähän jää kohta kakkoseksi :)

  ReplyDelete
 3. Ingelsinat täytyy ehdottomasti testata, niitä joku muukin kehui. Maclareneissa on ilmeisesti ollut isoja takaisinvetoja viime vuosina, joten ei niitä. Gracoista olen kuullut hyvää, joten aion pyöritellä myös niitä. Beet olis maailman ihanimmat, jos ei olis niin kalliit. Yks vaihtoehto olis tietysti ostaa kantolaukku noille Bugiksille ja ottaa ne mukaan. Hmm, hulluna vaihtoehtoja :) Kiitos avustasi!

  Hertta, me mennään ensiksi kesällä Italiaan (Toscanaan ja Roomaan) ja syyskuussa sit lähdetään kiertämään Portugalia. Vuodenvaihteessa toivottavasti taas Kaakkois-Aasiaan, mutta tehdään nyt nää Euroopan reissut eka :)

  ReplyDelete