Jun 20, 2010

Pilkkuvauva Italiassa

Tervehdys hulppealta huvilalta Italian Toscanasta! Vettä sataa, mutta onneksi seurana on parikymmentä ihanaa ystävää ja muutama ipanakin vielä.

Ipana oli lähtöpäivän aamuna vielä vähän kuumeessa, mutta vaikutti virkeältä, joten päätimme lähteä matkaan. Matka menikin oikein mukavasti ja kuume laski kolmantena päivänä sillä seurauksella, että ipana muuttui punapilkkuiseksi - kuukkeli-diagnoosini vauvarokosta osui oikeaan.

Matkavarustuksesta kun oli tuossa aiemmin puhetta, niin lisään tärkeiden asioiden listaan oman peiton, jota on tässä vaiheessa käytetty aurinkosuojana, tyynynä, lämmikkeenä ja turvariepuna. Kuulosuojaimille olisi ollut käyttöä lentokoneessa, kun edessä istunut vauva kiljui koko kolme tuntia, mikä häiritsi kovasti vekaran päiväunia.

Muiden lennolla olleiden vanhempien taitellessa auki ultrakevyitä sateenvarjorattaitaan, ehdin muutamaan kertaan kirota Bugaboidemme kuljetusboxia - ei oo mikään matkaversio, voin kertoa. Auringon paahtaessa kiukkuni kuitenkin vähän hälveni, kun lisävarusteiden ansiosta ipanan sai kokonaan suojaan uv-säteiltä. Laitan kuvia myöhemmin, niin ymmärrätte mitä tarkoitan.

Ipana viihtyy reissussa mainiosti ja käy tyytyväisenä nukkumaan riippumatta siitä, missä olemme. Yöt ovat tosin juuri nyt melkoista härdelliä, kun ryömimistä pitää harjoitella vuorokaudenajasta ja vireystilasta riippumatta.

No comments:

Post a Comment