Feb 1, 2012

Melkoisia Paljastuksia

Viime päivinä olen saanut monelta blogin lukijalta kiitosta ja kannustusta! Voi miten se lämmittääkin mun mieltä, kun yhtäkkiä joku aivan tuntematon kertoo, että tykkää Vekaravaarasta.

Sen kunniaksi ajattelin kertoa teille Mehukkaan Paljastuksen tai Todella Kiinnostavan Jutun, mutta en keksinyt mitään. Meidän arjesta ei ehkä irtoa mitään kovin jännittävää, tai sitten paljastukset olis oikeesti niin karseita, ettei niitä viitti nettiin kirjoittaa.

Valikoituja faktoja tältä viikolta: Tuskailin, kun meillä on sisällä niin kuuma. Lämpömittari paljasti, että melkein 21 astetta! Kaikkeen näköjään tottuu, myös 18 asteen sisälämpötilaan. Ipana tekee poskihampaita. Hän herää kaksi tai kolme kertaa aamuyöstä, ja haluaisi maitoa. Olen tottunut, mutta odotan silti viikonloppua, kun ipana menee mummolaan ja saan nukkua. Ipana ei malta odottaa, että pääsee mummolaan. Minä en malta odottaa lauantaita, että minusta tulee aivan liikuttavan suloisen pienen tytön kummitäti. Miehestäni tulee kummisetä. Tämä on meille isompi ja tärkeämpi asia, kuin moni osaisi ikinä kuvitella. Ipana pissaa melkein joka aamu sänkyyn. Se haittaisi hieman vähemmän, jos minä en nukkuisi siinä samassa sängyssä. Tänään hän oli onnistunut pissaamaan vaipan raosta mun yökkärille. Kuukauden päästä lähden reissuun. Odotan lämpöä, aurinkoa ja sukellusta. Olen kauhuissani yli viikon erosta lapsestani.
Toinen koirista saa hermoromahduksen, koska kukaan ei tarkene lenkkeillä sen kanssa. Toinen koira saa hermoromahduksen, koska jäätyy saman tien, kun työntää nokkansa ulos. Se ei ole vitsi, katsoin koiraa eilen lämpökameralla, ja se tosiaan oli ihan sininen. Lämpökamera on oikeasti sitä varten, että yritämme löytää pahimmat vetopaikat talosta. En tiedä mitä sillä tiedolla teemme, koska seinien välissä olevat purut ovat aikaa sitten kadonneet ja miten niitä muka voi sinne enää lisätä, kysyn vaan.

Ens kerralla jotain järkevämpää tai sitten ei.

No comments:

Post a Comment