Apr 13, 2012

Olemme remontissa. Taas.

Yhtenä iltana lähdimme ipanan kanssa metsään. Piti mennä tarkistamaan, onko pääsiäispupu jättänyt suklaamunia odottamaan löytäjäänsä. (Sivumennen sanoen en tajua, miten ajauduin mukaan tähänkin valheeseen. En edes ehtinyt toipua häviöstäni onko joulupukkia olemassa -äänestyksessä, kun olen jo korviani myötä suossa pääsiäispupun kanssa.)

Metsään siis. Ipanan iskä päätti jäädä kotiin tarkistamaan, mistä kohtaa ullakon katto päästää kylmää ilmaa sisälle. Kurkkaan yhden laudan alle, hän sanoi, kun me ipanan kanssa vilkutimme lähtiessä.

20 minuuttia myöhemmin palasimme kotiin. (Pupu oli kuin olikin jättänyt Autot-suklaamunan erään männyn juurelle.)

Vastassa oli tällainen näky:

Ipanan iskällä oli iskenyt pahemman sortin inspiraatio. Vuotokohta löytyi, ja hän oli päättänyt siinä samassa aloittaa ullakon remontin. Siis ihan tavallisena arki-iltana, ilman sen suurempaa suunnittelua. Voi pyhä sylvi.

Okei, remontti on siis aloitettu. Ihan hyvä. Sääli, että seuraavana päivänä tuli takatalvi. On nähkääs hieman viileää, kun katosta puuttuvat kaikki eristeet. Kesää ja seuraavaa inspiraatiota odotellessa.

4 comments:

 1. Mä en ole uskaltanut käydä katsomassa! Ehkä on helpompi siedättyä näin, kuvien kautta.

  ReplyDelete
 2. Saara, fiksu tekniikka. Olen itse pyrkinyt samaan.
  Janica, ullakolle rakennetaan meidän makuuhuoneet ja vessa, jos sille saadaan rakennuslupa. Siellä on kaksi huonetta jo nyt, mutta ne on tehty aivan päin hittoa, joten ne pitää purkaa ja tehdä uudestaan.

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti saatte rakennusluvan! :)
  Aika projekti teillä edessä siis...

  ReplyDelete