Apr 2, 2012

Mielikuvitus tuli taloon

 
Tuttiritari meets Paavo Pesusieni

Yhtäkkiä hoksasin, että ipanan kanssa ei ainoastaan pysty kommunikoimaan, sen kanssa pystyy myös hulluttulemaan ja keksimään juttuja. Ja voi pojat millainen mielikuvitus ipanalla onkaan! Vuodevaatelaatikko on rekka, äidin vyöt ovat turvavöitä, sohvatyynyt ovat tukkeja, itkuhälytin on suihku ja koirien raksut ovat johtoja. Näistä aineksista syntyy Puuha-Ukkeli, joka kuskaa ihmisiä ja tavaraa pyörremyrskyn nopeudella paikasta toiseen. Siinä sivussa hän siivoaa, korjaa sähköjä, pesee tukkansa sekä purkaa, maalaa ja remontoi. Kesken matkan tukista tulee kitara, jota hän soittaa huutamalla kovaan ääneen "soitan kitalaa, kitalaa soitan" ja vaatii vähän väliä taputuksia esityksestään. Ja isi ja äitihän taputtavat, nauru suupielessä kuplien, onnellisena höperöstä pienestä miehestään.

3 comments:

 1. Tää on just niin parasta! Meidän makkarista, patterin vierestä, löytyy tyttären tsuku tsuku -juna ja joka päivä neitonen kokkailee soppaa, pastaa ja kakkua. Tyttö on myös kehitellyt itselleen meikkipussin, josta kaivaa esiin puutejia, huu-ijasvaa ja jipsiväjiä. Vaikka tätä vaihetta joissakin piireissä kutsutaan terrible two:ksi, niin minä ainakin olen nauttinut ihan silmittömästi. :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, Sannis! Kakkosikä uhmineen on välillä tosi raskasta, mutta nämä hassut jutut auttaa kummasti jaksamaan :)

  ReplyDelete
 3. Hei,

  Meillä keräillään tutteja,tuttinauhoja ja tuttipulloja ja tehdään niistä reborn-nukeille sopivia. Otamme vastaan lahjoituksena :) mikäli teiltä löytyy vielä näitä kotoa lojumasta tai vasrastosta jostain niin saa ottaa yhteyttä: lenfuuma@gmail.com

  ReplyDelete