May 3, 2012

Olipa uutinen

No ei ollu. Meillä ei taaskaan nukuta. Johan sitä iloa kestikin yli kuukauden.

Ipana herää ainakin kolmesti yössä. En tiiä miksi, kunhan itkee äitin hereille ja nukahtaa ite uudestaan. Päivänsä hän aloittaa kello 5.15 kiukkuisena kuin ampiainen. Toistetaan joka yö kahden viikon ajan, ja äiti on taas aika valmista kauraa vaikka mihin.

Onneksi on melkein kesä. Ja komposti. Siitä lisää hieman myöhemmin.

Vähän hassua kuitenkin tähänkin päivään. Riemastunut huuto vaatekaapilta kuului: Äiti, kato, mulla on sun tissit!

 
On se pöljä. Eilen hän skeittasi lelukuorma-autolla ja höpötti itsekseen: kohta kaatuu, tulee iso vahinko ja sitten ikkettää. lmeisesti hän ei tottele edes itseään, joten en minäkin pidin suuni tällä kertaa kiinni.

4 comments:

 1. Tsemppihaleja. Näkisköhän ipana unia? 2-vuotiaaksi hyvin nukkunut esikoinen ryhtyi just 2-vuotiaana heräilemään ja valvomaan ja saattoi lähteä yöllä juoksemaan pakoonkin "möököä". Pahinta se oli 3-vuotiaaksi asti, sen jälkeen ei ihan jokaöistä, vähentyi neljäntenä ikävuonna ja nyt viidennen ikävuoden aikana on loppunut lähes kokonaan. Pikkuveli nukkuu hyvin *kopkopkop*, vaikka selvästi välillä öisin itkee/huudahtelee/näkee unia, mutta ei onneksi tarvitse mitään konsultaatiota. Mä nukun korvatulpat päässä. JOs todellinen hätä on, niin herään siihen kyllä. Suosittelen. Mieskin kuorsaa.

  ReplyDelete
 2. Meillä herätään kanssa ainakin tuo 3x yössä ja minä ravaan oman sängyn ja neidin huoneen väliä, joskus otan viereen kun en jaksa ravata. Unta yössä tulee edelleen se 8-9 tuntia ja tääl herätään siin klo 6 aikaan taas.

  Tänään katsoin peilistä silmänalusiani, apua!

  Voimia! Onneksi ilmat lämpenee, on valoisaa ja aurinko paistaa :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos ihanat naiset! Viesteillänne on iso merkitys minulle. Otan Meijun vinkistä kiinni ja tungen isoimmat korvatulpat yöksi päähäni.

  ReplyDelete
 4. Meillä ainakin eletään päivän tapahtumia ja nähdään unia. Viime yönä unissaan neiti istui sängyssä ja hoki pois pois pois kun manaaja. Usein se on roska-auto pois. Kyllä nuo heräilyt syö koko perhettä :(

  ReplyDelete