May 2, 2012

Vappuhulinoita

 
Kello 05:08
- Äiti, onko lentokoneella silmät?
ja vähän myöhemmin:
- Äiti, mitä lentokone syö? Valmaan se syö kiisseliä, niinku ukin auto.

Tänään taas tuntuu, kuin sydän vaeltelisi jossakin kaukana minusta. Tarkalleen ottaen se taitaa juuri nyt olla nalle kainalossaan päiväkodin nukkarissa. Ikävä tuntuu kovimmalta silloin, kun on viettänyt paljon aikaa yhdessä.

Vappuna ipana sai vihreän viuhkan, ja siivosi sillä koko auton. Muutenkin oli erikoisjännittävä viikonloppu: kaksitoista (!!) tuntia autossa, neljä pysähdystä ABC:n leikkipaikoille, kaksi hampurilaisateriaa (soittakaa lastensuojeluun) ja mummu, joka jaksaa leikkiä koko päivän sekä pappa, joka hakee pakastimen täyteen mehujäätä (tosiaan, se lastensuojelu).

Jännimmästä jännintä oli kuitenkin mummulan lähellä järjestetty monsteriautokilpailu. Ipana oli ihan varma joutuneensa pilan kohteeksi, kun isi kertoi, että Off Road -auto ajaa henkilöautojen yli. Siitä se kuitenkin meni, ja ipana oli menettänyt puhekykynsä hyväksi aikaa.

Vappureissusta uupuneena ipana simahti yöunille eilen seitsemän jälkeen. Aamulla se lähti touhua täynnä päiväkotiin raportoimaan lomastaan. Jännityksellä odotan, minkä tapahtuman hän on hoitajilleen kertonut.

No comments:

Post a Comment