Sep 11, 2014

18. raskausviikko

On se hyvä, että voin blogistani tarkistaa, mikä raskausviikko on menossa. Lääkäri kun kysyi asiaa pari päivää sitten, lähin veikkaukseni oli "kohta puolivälissä". Ajatukset harhailevat muutenkin ihan omilla teillään. Tässä yhtenä päivänä jouduin ajelemaan pari ylimääräistä kierrosta liikenneympyrässä, kun unohdin kesken matkan, minne olin menossa.

Tätä ette osanneet odottaa! Rv 18.

Omituisten raskausvaivojeni saaga jatkuu. Jalkapöytäni on alkanut ilman syytä turpoilemaan ja särkemään. Kipu iskee yleensä yön aikana, jatkuu pari päivää ja häviää sitten itsestään. Saa kertoa, jos keksit mistä tämä johtuu ja miten tästä pääsee eroon.

Maha kasvaa sellaista tahtia, että ihoa on alkanut kutittaa. Käytän viime raskaudessa hyväksi havaittua keinoa ja lotraan aamuin illoin Weeledan raskausöljyä. Törkeän hintaista, mutta olkoon, jos se pitää nahan kuosissa.

Jatkuva nälkäni on vihdoin helpottanut! Hurraa, voin taas syödä niin kuin normaalit ihmiset. Vekaraa odottaessa himoni kohdistuivat Dracula-pastilleihin, parmankinkkuun ja suklaasuukkoihin, nyt voisin syödä ahmia voimakkaita juustoja, suklaavanukkaita ja italialaistyyppistä salamia. Tämä on hämmentävää, sillä jos edellistä raskautta ei oteta lukuun, en ole syönyt punaista lihaa 18 vuoteen. Lapseni tulevat selkeästi ruokatottumuksissa enemmän isäänsä kuin äitiinsä.

Suoritin pienen aikamatkan itseeni, kun kaivelin esiin viisi vuotta sitten käyttämiäni raskauskledjuja. Osasta aika oli ajanut vauhdilla ohi. Osasta taas huomasi, että tyylini on viidessä vuodessa muuttunut aika paljon (kohti keski-ikää). Ja sitten oli vaatteita, jotka muistuttivat hauskalla tavalla vanhaa minua. Peilistä katsoi tuttu tyyppi, ja kuitenkin jotenkin ihan erilainen. Vähän kuin olisin uskaltautunut kokeilemaan jotakin ihan uutta, vaikka puinkin päälle vanhan itseni.

1 comment:

  1. Ihana Elisa! <3 Mulla oli Dracula-karkit kans kovasana Einoa odottaessa. :P Tsoin imeskelin vaan sen päällisen ja Jouni sai loput... Muah.

    ReplyDelete