Sep 5, 2014

17. raskausviikko


Mun kuvat vaan paranee viikko viikolta! 
Takki ja pöksyt, H&M Mama, raitapaita Zarasta ja espadrillokset Holly&Whyten.

Tuleva lapsonen on saanut lempinimen Laskiaspulla, ja on viime aikoina kunnostautunut jumppaamalla niin ahkerasti, että äitikin sen jo tuntee. Kävin ylimääräisessä ultrassa katsomassa mitä bebelle kuuluu, ja hyvin näyttää tyyppi kasvavan. Yritimme silmät selällään tiirata jalkoväliin, mutta Pulla pysytteli tiukassa risti-istunnassa. Kassi-tilanne on siis toistaiseksi arvoitus.

Tällä viikolla voi taas hämmästellä Pullan kasvuvauhtia. Pituutta ei tule juurikaan lisää, mutta tyyppi tuplaa painonsa seitsemässä päivässä. 

Olen aina nähnyt paljon unia, mutta tällä viikolla olen saanut seurakseni harvinaisen realistiselta tuntuvat painajaiset. Yö toisensa perään elän uudestaan joko maailmanhistorian tapahtumia tai oman elämäni suurimpia kriisejä. Viime yönä istuin tunnin sohvalla sydän hakaten, kun en meinannut toipua näkemästäni unesta millään. Siinä ahdistuksessa tuli mieleeni tämä


Ollaan lempeitä toisillemme.

1 comment:

  1. Raskaus on tuonut tännekin mukanaan hyvin elävät painajaiset. Osa liittyy raskauteen/synnytykseen/vauvaan mutta loput ovat ajoittain aika kekseliäitäkin mutta yhtä kaikki todentuntuisia ja pysyvät mielessä pitkään. Ilmeisesti taas yksi niitä raskauden pikku iloja! Toivottavasti hellittävät masun kasvaessa.

    ReplyDelete