Aug 30, 2009

Hyvät ja pahat

Aina ei voi olla niin hyvä päivä.

Synkkiä pilviä kerääntyy heti aamusta, kun vaaka armollisesti kertoo, että viikossa on onnistunut keräämään painoa puolitoista kiloa.

Oloa eivät kohenna yhtään liitoskivut, joiden takia ei pysty istumaan, seisomaan tai makaamaan.

Aamupäivä päättyy väistämättä kyyneliin vaatehuoneessa, kun yhdetkään housut eivät mahdu jalkaan.

Miten voi olla, ottaen huomioon maailman raskaana olevien naisten määrän, että äitiysvaatteita ei saa juuri mistään?! Paitoja on tarjolla onneksi pilvin pimein, samoin mekkoja, joita voi haalia normaalien mallistojen isommista kokoluokista.

Mutta housut, niiden hankkiminen on jokseenkin mahdotonta. Okei, farkkuja on kivoja ja edullisia, mutta entäs jos joskus haluaisi laittaa jotain siistimpää päällensä? Toistaiseksi olen onnistunut löytämään yhdet mustat suorat housut, jotka maksoivat lähes sata euroa. Anteeksi nyt vaan, mutta sata euroa on tasan liikaa housuista, joita voi käyttää pari kuukautta.

Vihjeitä mammahousuista otetaan vastaan, ettei tarvitsisi taas pian kyynelehtiä vaatehuoneessa.

5 comments:

 1. Hei hei, piristytäänpä siellä! Ekanakin kiloja tuli ainakin mulla sykäyksittäin: välillä lyhyessä ajassa pari, ja sitten taas saattoi mennä monta viikkoa ettei noussut paino yhtään.

  Vaateongelma aiheutti täälläkin itkua ja hammastenkiristystä - nimenomaan housupuoli. Ite vedin koko raskauden Vero Modan mustilla "suorilla housuilla", jotka olivat aikoinaan levahtaneet käyttökelvottomiksi ekan pesun jälkeen. Raskausaikana ne osoittautuivat kuitenkin kultaakin kalliimmiksi, koska ne venyivät pikkuhiljaa käyttäjänsä mukana.

  Osta siis strechiä sisältävät halpispökät ja pese ne pari kertaa vähän liian korkeassa lämpötilassa. Virittele kiinni napin ja napin reiän väliin pingotettavalla kuminauralla :)

  ReplyDelete
 2. Voi kulta pieni,onko sulla tuhoon tuomittuja housuja ? Leikataan niistä etuosa pois ja tilalle kaksinkertainen kuminauhalla säädettävä resori.Älä itke enää,äiti auttaa.

  ReplyDelete
 3. Hei ihana nainen! Mä ostin suorat mustat housut odotukseeni henkkamaukasta. Ne oli huiput ja maksoi muutaman kympin. Niillä paljon vaihtelee valikoima myymälöittäin, joten kannattaa käydä esim. jumbossa kääntymässä. Ainakin itiksen VeroModaan on tullut joku Mamalicious (iip!) mallisto, ja niilläkin saattaisi olla. Minä pidän silmät auki kun liikun kaupungilla, kyllä me sulle housut löydetään! Mitä tulee siihen painoon niin saattaapi olla nestettä. Nyt on kyllä ne kuukaudet kun mukelo kasvaa kamalaa kyytiä.
  Olet niin sorja ettei mitään hätää!

  ReplyDelete
 4. No tämä on kyllä suolesta. KappAhl ja Lindex lopetti kokonaan äitiysvaatemalliston tekemisen (SUCKS!), mut henkkamaukalla on ja Stokkalla.

  Hanna

  ReplyDelete
 5. Kiitän vinkeistä!

  Mulla ei oo mitään vanhoja housuja, kun hankkiuduin eroon kaikista isoista pöksyistä laihduttuani viime keväänä. Pahus :P Yritin ostaa isompia tavallisia housuja kaupasta, mutta mun maha on sen mallinen, että se vaatii kunnon resorit tai muuten ei pöksyt istu. Reippailla mielin käyn nyt kuitenkin tarkistamassa ainakin Itiksen Vero Modan.

  Halaus teille kaikille!

  ReplyDelete