Aug 24, 2009

Vesijuoksukenkä pelastaa maailman - tai ainakin möhömahan päivän

Aina välillä kohdalle osuu Harvinainen Luksus eli arkivapaa. Joskus Harvinainen Luksus yhdistyy vielä Mahtavaan Tuuriin, tunnetaan myös ystävänä, joka on saanut lastenhoitajan kotiin.

Harvinaisen Luksuksen ja Mahtavan Tuurin voi käyttää monellakin tapaa, yksi parhaista lienee uimakassin pakkaaminen ja Uimastadionille suuntiminen.

Siinä missä uinti on tehokasta yksilöurheilua, vesijuoksu on leppoisampaa ja sosiaalisempaa hommaa. Tunti vedessä lillumista, aurinkoa ja ihanaa seuraa. Mitä sitä voisi enempää toivoa? Ensi kerralla tosin pitää ottaa vähän iisimmin; muutama napakka supistus muistutti illalla, että ihan täysiä ei enää kannata vetää, vaikka mieli tekisikin.

Vesijuoksun ystäville suosittelen erittäin lämpimästi vesijuoksukenkien hankkimista. Toisin kuin vesijuoksuvyössä, kengät jalassa asento on automaattisesti parempi, liike ottaa tehokkaammin keskivartaloon ja lusmuamisen mahdollisuutta ei ole. Kengät eivät sitä paitsi hierrä ja purista samaan tapaan kuin vyö, vaikka olisi isokin maha.


Hulluuttaa on se, ettei vesijuoksukenkiä ilmeisesti edelleenkään myydä missään urheiluliikkeessä. Omani ostin Stockmannilta noin 40 euron hintaan, suosittelen kysymään myös Anttiloista tai kääntymään nettikauppojen puoleen.

Ja sitten vaan kauhomaan!

No comments:

Post a Comment