Aug 20, 2009

Shake it!

19+6

Raskaus tuo ulottuville ihan uusia liikuntamuotoja. Torstaissa parhautta on Bailatino Mama, jossa ryhmä möhömahoja veivaa hiki otsalla tsa tsa tsaata ja (yrittää) keikuttaa sitä paikkaa, missä ennen sijaitsi vyötärö. Tanssimisen perään tehdään vielä lihaskunto-osuus, jossa yritetään treenata lihaksia, joita oikeastaan ei ole tuntenut enää moneen kuukauteen.

Töissä mietin sitä, että kuinkahan pitkälle työkavereiden pinna venyisi, jos ryhtyisin oikein hankalaksi. Tuntuu nimittäin siltä, että kaikki ovat liikuttavan huolissaan möhömahaisen työtoverinsa jaksamisesta ja asiat yritetään tehdä odottavalle äidille mahdollisimman helpoksi ja miellyttäväksi. Lähimmät työtoverit käyttäytyvät onneksi vielä ihan normaalisti, mutta olis tosi kiva tehdä ihmiskoe, jossa testaisin kuinka pitkälle voin mennä, ennen kuin mulle pannaan kampoihin.

Siirryn pohtimaan ihmiskoetta olohuoneen sohvalle jäätelön kanssa. Ihan seitsemältä ei vissiin vielä voi mennä yöunille, vai kuinka?

2 comments:

  1. Ihanaa, mä kävin myös bailatino mamassa kampissa ja vikan kerran itseasiassa laskettuna päivänä : D ohjaaja sanoi, ettei olisi ensimmäinen kerta kun täällä menee vedet : D no ei mennyt, mutta tyttö syntyi 3 päivää viimeisen ketkutuksen jälkeen.

    ReplyDelete
  2. Taitaa olla sama paikka :D Se on niin ihanaa! Ja säilyy edes jonkinmoinen tuntuma omaan kroppaan, vaikka motoriikka onkin hieman heikko :D Oottekos jatkaneet Baby-ryhmässä?

    ReplyDelete