Jan 3, 2010

39+3

Eilen söin McDonaldsissa ensimmäistä kertaa varmaan kahteen vuoteen. Oli hyvää. Tuli ähky.

Kotona vatsa tuli aivan älyttömän kipeäksi. Ajattelin, että rasvainen ruoka ei sovi mulle (ei se sovikaan). Tunnin kärvisteltyäni olin jo vähän epätoivoinen. Toisen tunnin kuluttua soitin kätilö-anopille, joka kuvaukseni kuunneltuaan ystävällisesti valisti minua, että ne on supistuksia.

Oho. Aijaa. Kun tähän asti supistukset ovat tuntuneet menkkakipumaisena jomotuksena alavatsassa tai koko mahan kivuttomana kovettumisena. Kukaan ei oo puhunut mulle mitään, että ne voi tuntua myös koko mahan he***tillisenä kramppaamisena.

Reippaasti lähdettiin vielä appivanhemmille kylään, jossa anoppi totesi minut nähtyään, että supistuksia on, senhän näkee otsallakin.

Puoli kolmesta kahdeksaan supistelikin sitten ihan mukavasti. Sitten menin saunaan ja keho rauhoittui (kaikkialla muuten sanotaan, että sauna edistää supistuksia, mutta ei ilmeisesti toimi himosaunojien kohdalla).

Yö meni rauhallisesti, näin kyllä unia supistuksista (ja tsunameista, mitä ihmettä?), mutta tiettävästi heräsin vain kahteen oikeaan supistukseen. Ei siis mitään uutta verrattuna viimeksi kuluneen kuukauden öihin.

Joten.. odotellaan. Nyt neuvolaan ja raskausmyrkytyskontrolliin. Nilkka on muuten jo paljon parempi, selvisin pelkällä venähdyksellä ilman kipsiä ja keppejä, huh helpotusta!

Eilisen painoarvio vekaralle muuten 3,6-3,7 kiloa, jestas sentään.

3 comments:

 1. Jännittävää!

  T.
  Heidi

  ReplyDelete
 2. Heippa!

  Kaverin vinkistä tulin käymään Vekaravaarassa.
  Tulin kommentoimaan luettuani bloginne läpi yhden (työ)aamupäivän aikana! Oli oikein viihdyttävää, mielenkiintoista ja erityisesti vertaistuellista luettavaa, meikäläisillä viikot vetelevät 23+1 ja toukokuussa odotellaan esikois(poika)pakettia saapuvaksi. (Erityisesti mieltä lämmittivät nuo vatsakuvat, tämän tytön kupu näyttää täysiaikaiselta kaksosraskausvatsalta jo tässä puolessa välissä, että silleen!) Mies puolestaan inspiroitui siitä unikeinuasiasta. Meillekin semmoinen!

  Asutaan ilmeisesti hyvinkin samoilla seuduilla, joten saatetaanpa hyvinkin törmäillä kärryreiteillä, vauvauinneissa sun muissa lähialueeen vauva-aktiviteeteissa!

  Paljon tsemppiä ja voimia loppuodotukseen! T. Kardemumma ja mies

  ReplyDelete
 3. Heidi, eikö!

  Kardemumma, kiitos ihanasta kommentistasi! Juuri tuollaisia ajatuksia toivonkin kirjoitusteni herättävän lukijoissa. Ihanaa.

  Lupaan käyttäjäkokemuksia keinusta heti kun käyttäjä suvaitsee saapua :D Samoin nuo lähialueen aktiviteetit, ilmiannan itseni sikäli kun eksyn niitä testaamaan (itseni tuntien eksyn hyvinkin pian).

  Terveisiä miehellesi ja onnellista odotuksen jatkoa! Minusta viikot 20 + - 30 + meni ihan älyttömän nopeasti, miehen mielestä taas se oli odotuksen yksi pisimmistä jaksoista. Hassua :)

  ReplyDelete