Jan 14, 2010

Kengruvauva imuroiVekaravaarassa on ollut viime päivät kovasti kiireistä. Tai noh, kiire on suhteellinen käsite, kun 16 tuntia vuorokaudesta kuluu vauvan syömiseen. Tuloksiakin on jo nähtävissä: komea kaksoisleuka kasvaa vauhdilla!

Lisäohjelmaa on järjestänyt vatsataudin kurjistuttama Mauri Mäyräkoira. Kerran päivässä kun pesee lattiat ja kaikki matot, niin pysyy kämppä kumman siistinä. Nyt on kuitenkin Mauri käytetty eläinlääkärissä lääkittävänä ja nesteytettävänä ja toivottavasti ensi yönä ei tarvitse enää hänen kanssaan valvoa.


Vauva ei ole ainoa, joka pitää sitteristä

Vekara kävi eilen ensimmäistä kertaa kylvyssä ja oli alkusäikähdyksen jälkeen kovin innoissaan tutussa ympäristössä. Ilmoittauduimme saman tien jonottamaan vauvauintipaikkaa, toivottavasti pääsemme mukaan mahdollisimman pian. Kun sukellus on vanhempien rakas harrastus, on vain luontaista, että vekarakin totutetaan veteen mahdollisimman pienenä.

Harri lähti käymään töissä ja me harjoittelemme kaksistaan oloa vekaran kanssa. Ehdin tehdä kaikki mahdolliset kevätjuhlaliikkeeni saadakseni vekaran nukkumaan, kunnes tajusin, että kämppä on liian rauhallinen nukkumiseen. Radio auki, vekara kengrupussiin roikkumaan ja mamma imurin varteen - tadaa, vekara taintui unilleen saman tien.


Lisään hyödyllisten asioiden listaan kengrupussin.

1 comment:

  1. Musta kans tuntuu, että parasta vauvalle on nukkua jos on muutakin ääntä talossa. Meidän tytöt vauvana ainakin nukkuivat paremmin kun oli koko ajan jotain "meteliä". meillä ei siis hyssytelty eikä hiljaista tule olemaan nytkaan kun nuo kaksi pitää äänestä huolta....

    ReplyDelete