Jan 2, 2010

Can´t belive my luck..

Ikään kuin revenneet vatsalihakset-valtava maha -yhdistelmässä ei olisi tarpeeksi, kotiuduin torstaina neuvolasta raskausmyrkytysepäilyn kanssa. Proteiinit, verenpaine ja turvotus - kaikki nousussa. Eilen kontrollissa ei onneksi ollut mitään hälyyttävää, mutta tilannetta seurataan nyt päivittäin. Inhottavaa ennen kaikkea siksi, että olemme tietysti koko ajan huolissamme vekaran voinnista.

Paistattelen ilmeisesti erittäin onnellisten tähtien alla, sillä illalla koiria ulkoiluttaessa astuin yhden rappusen harhaan ja kaaduin koko painollani nilkan päälle. Arvatkaa pystynkö kävelemään? Harri hoiti tilanteen erinomaisen nopeasti kylmä-koho-kompressio -menetelmällä, mutta paskana mikä paskana. Ohjelmassa tänään siis lekurireissu, tarvitsen jotkut kepakot, että pääsen edes sohvalta vessaan.

Toivottavasti muiden uusi vuosi on alkanut hilpeämmissä tunnelmissa. Iloa ja valoa teille kaikille!

2 comments:

  1. Voi ei, mikä tuuri. Vielä tuo jalka. Mullakin oli proteiinit ekassa raskaudessa koholla, mutta se olikin sitten väärä hälytys. Hyvää vointia, ja toivottavasti vekara älyää tulla pian ulos. Täällä taas vauva on ihan laskeutunut, kiinnittynyt ja kohdunkaulaakaan ei ole enää juurikaan jäljellä. Ei tarttis tulla vielä.

    ReplyDelete
  2. Tsempit myös sinne! Ota rauhallisesti, että vauva malttais pysyä vielä hetken turvallisesti yksiössään!

    ReplyDelete