May 2, 2010

Harsovaippoja ja vaippahousuja

Vekaran isä on innostunut käyttämään ihan perinteisiä harsovaippoja, joten piti laittaa puikot suihkimaan ja kutoa uudet villavaippahousut. Tein tällä kertaa pitkälahkeisen mallin, jotta vekara voi oleskella kotosalla pelkästään villahousuissa.

 

Lanka on taas Reggae Ombrea, väri musta-valko-ruskea. Puikoilla tulossa lyhytlahkeiset housut Reggaen uudesta keväänvihreästä langasta. Malli on vanha tuttu, ohje löytyy täältä. Pitkälahkeinen malli on oma sovellukseni tuosta ohjeesta.

Harsovaippojen taitteluun löytyy mainioita havainnekuvia OnneaOn -blogista, suosittelen erityisesti istuvampaa vauvakolmiota.

Harsojen asemesta villahousuissa voi käyttää myös kangasvaippoja, omat suosikkini tulevat Guerilla Fluffilta. Tämmösiä ihanuuksia posti toi viime viikolla, luv them!

 

Harsovaippojen sitomista auttaa muuten näpsyt, niitä löytyy monestakin suomalaisesta verkkokaupasta!

2 comments:

  1. IHANIA vaippoja!!!!! <3 Tahtoo kans tuommosia, mutta ei taida rahat riittää tilata noita... Vai paljonko tuossa on postarit ym. Eli paljonko yhdelle vaipalle tulee hintaa kun tilaat???

    Vai on Harri alkanut harsoilemaan...? ;) (Kuulosti ihan kun Harri käyttäis harsoja eikä Vekara).

    ReplyDelete
  2. Noi kolme vaippaa tais olla sata taalaa, ja niistä yksi on yövaippa eli hieman normaalia kalliimpi. Eli jotain 70 euroa postikuluineen.

    ReplyDelete