May 9, 2010

Äitien ikioma päivä

Leikkipuistossa meitä pyydettiin kirjoittamaan ajatuksiamme äitiydestä. Sen kummemmin asiaa pohtimatta syntyi tällainen ajatelma:

Äitiys on iloa pienen pienistä asioista
               väsymystä, jollaista ei voisi kuvitellakaan olevan olemassa
                  ja onnea, joka kantaa yli huonoimmankin päivän

Joten ihastuttavaa äitienpäivää kaikille äideille - oleville, tuleville ja äideiksi haluaville! Erityisterveiset maailman suurimmalle sankarittarelle, omalle äidilleni. Ja tietysti vekaran mummille ja mammalle sekä rakkalle varaäidille, vekaran kummitädille Saaralle!

Vekara antoi äidilleen parhaan mahdollisen lahjan, yli neljä tuntia unta putkeen! Hurraa!

Päivä on jatkunut mukavissa merkeissä, ensin skumppabrunssilla vekaran kummien ja oman kummipoikamme kanssa ja sitten vielä vauvauinnissa, jossa tapasimme myös yhden blogin lukijan. Huimaa, oli mukava kun tulit esittäytymään!


Vekaran ja äiskän ensimmäinen äitienpäivä. Huomaa vekaran mummun tekemät mainiot housut, joissa kuviointina on minun 5-vuotiaana tekemä piirustus kankaalle painettuna :D

2 comments:

  1. Minun piti jo edellisellä kerralla kiittää sinua blogistasi, mutta jäi kun se uinnin loppuminen on aina niin kovaa tohinaa pukemisen ja syöttämisen kanssa. Meidän vesikirppu on nimittäin aika tarkka siitä että ruokaa on oltava saatavilla HETI urheilusuorituksen jälkeen, tai muuten tulee iso poru :-) Tuo vauvauinti on kyllä meilläkin osoittautunut todella mukavaksi koko perheen jutuksi, varsinkin kun pikkuinen näyttää todella nauttivan vedessä olosta. Nähdään siis siellä taas ensi kerralla!

    Siispä kiitos vielä mukavasta blogista, täytyy tosiaan ryhdistäytyä tämän kommentoinnin kanssa, sekä täällä että muissa blogeissa :-)

    - milla

    ReplyDelete
  2. Joo, minä kans syötän vekaran jo ennen kun sitä edes on puettu, kun nälkä on ISO :D

    ReplyDelete