Oct 27, 2009

Bugaboo Cameleon ja turvaistuin

Vihdoinkin esittelyssä talouttamme suuresti köyhdyttäneet mutta runsaasti ilahduttaneet kärryt, Bugaboon Cameleonit. Sekä kärryt että turvaistuin ovat peräisin BabyCaresta Hollannista, josta ne kotiutuivat huomattavasti Helsingin liikkeitä edullisempaan hintaan. Erittäin lämpimät suositukset heti alkuun ao. liikkeen palvelusta: sähköposteihin vastattiin puolen tunnin viiveellä jopa lauantai-iltana, lähetyksen seuranta tuli sähköpostiin automaattisesti vähintään kerran päivässä ja Matkahuolto toi kärryt lähimpään Siwaan viikossa. Erittäin jees. 

Bugikset ovat kalliit, mutta täyttävät kaikki ne kriteerit, joita kärryille asetimme. Toisin sanoen:1) Ne ovat pienet ja näppärät. Riittävän kapeat bussiin, kevyet kuljetettavaksi mukana ulkomaanmatkoilla ja kääntyvien etupyöriensä takia helposti käsiteltävät myös kauppojen ahtailla käytävillä. Tarvittaessa etupyörät voi lukita tai vaihtoehtoisesti puskea rattaita isot pyörät edellä esimerkiksi lumihangessa, mökillä tai metsälenkillä. Tästä päästäänkin kohtaan kaksi eli..

2) Ne mukautuvat. Heittoaisan ansiosta lapsen kulkusuuntaa voi vaihtaa lennossa. Tämä helpottaa elämää esimerkiksi kovassa tuulessa tai lumisateessa ulkoiltaessa. Aisaa voi myös nostaa ylöspäin ja välttyä näin kanssamatkustajien vihalta bussissa, kun rattaat eivät tuki koko käytävää. Bugaboiden kangas ei varsinaisesti ole mikään lämpöeristyksen ihme, mutta lämpöpussilla kärryistä saa myös arktisiin oloihin sopivat.


3) Teleskooppiaisan korkeutta voi säätää portaattomasti. 

4) Pienet etupyörät voi naksauttamalla vaihtaa isompiin. 

5) Kaikki kankaat ovat irroitettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa. BabyCenterin tarjoukseen kuuluivat sekä canvasit että fleecet, joten pesu onnistuu näppärästi ilman paniikkia.

6) Ne ovat yhdistelmät. Vaunujen lisäksi paitsi rattaat, ja vielä yhdistettävissä turvakaukaloon. Kas tähän tapaan:
Ystävien suosituksesta turvakaukaloksi valikoitui Maxi-Cosin CabrioFix, johon vekara mahtunee lähes koko ensimmäisen elinvuotensa. Mies valitsi värin, pirtsakan Pumpkinin. Me like. Ja kuinka kätevää onkaan, kun ostoksille ei tarvitse raahata koko systeemiä, riittää, kun naksauttaa kaukalon kiinni runkoon.

Emme ole ainoat Bugiksiin hullaantuneet, samaiset rattaa vilahtelevat usein muun muassa paparazien kuvissa.


Ben Affleck ja Jennifer Garner


Brad Pitt


Gwen Stefani

Viikonloppuna saimme vihdoin aloitettua hoitonurkkauksen rakentamisen. Raportoin, kun saamme sen valmiiksi!

3 comments:

 1. Olen lueskellut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, koska olen itsekin raskaana :) Voinko kysyä, mihin hintaan sait Hollannista Bugaboot? Olen itse kovasti miettinyt, mitkä vaunut ostaisin ja Bugaboot ovat saaneet paljon kehuja. Hinta on tosiaan huima, joten se kirpaisee jo ajatuksen tasolla. Kiitos mukavasta blogista ja onnellista odotuksen jatkoa!!

  ReplyDelete
 2. Vaunut olivat aika pitkään tarjouksessa 775 euroa, nyt näyttäisi hinta olevan 909 euroa. Postikulut olivat noin 25 euroa.

  Pari ystävää tilasi BabyTraderista, siellä on näköjään 840 euroa.

  http://www.babytrader.eu/shop/Cochecitos/Bugaboo/Bugaboo-Cameleon/language/es/page/5

  Vaikuttavat kyllä erittäin näppäriltä vaunuilta, palaan vielä asiaan käyttökokemusten muodossa jahka vekara syntyy.

  Kiva kun jätit viestin käynnistäsi ja ihanaa odotusta myös sinulle!

  ReplyDelete
 3. Tämä artikkeli on kuukaudesta toiseen blogin luetuimpia, joten muutama sana rattaista ja turvakaukalosta melkein 1,5 vuoden kokemuksella.

  Turvakaukalo on hiton hyvä. En keksi siitä yhtään mitään valittamista, ihan joka penninsä arvoinen.

  Rattaat ja eteenkin kääntyvät etupyörät ja heittoaisa jaksaa ilahduttaa minua käytännöllisyydellään edelleen joka päivä. Samoin tarjolla olevat moninaiset lisävarusteet. Miinusta huonosta jarrusta ja vaunujen kovasta kantokopasta, pehmeä olis ollut paljon helpompi raahattava. Rattaat on ihanan kevyet, mutta eivät ne matkarattaita korvaa, eivät millään. Siihen tarkoitukseen sopivat paljon paremmin esimerkiksi Gracon Mosaicit, jotka on aivan vertaansa vailla.

  ReplyDelete