Dec 29, 2009

15 Minutes of Fame

Vekaravaarakin sai oman varttituntinsa julkisuudessa eilen, kun Helsingin Sanomissa julkaistiin artikkeli "Milloin julkistaa raskaus?". Itseni lisäksi jutussa haastateltiin ihanaa, kaunista ja rohkeaa ystävääni Saaraa (pääkuvan söpö Oiva on muuten kummilapsoseni!) sekä entistä työkaveriani Sirpaa (siinä vasta sähäkkä rouva, jolta asiat eivät jää tekemättä!).
Kuvat Hesarin nettisivuilta


Täytyy sanoa, että kyllä se on yksi elämän tähtihetkiä, kun saa oikein Pohjoismaiden suurimmasta sanomalehdestä lukea, että "näyttää valtavalta". NOT. Koetan kestää.

Statistiikkani laahaa onnettomasti jäljessä, mutta toivotan joka tapauksessa kaikki uudet lukijani tervetulleiksi Vekaravaaraan. Vierastan toimittajan ajatusta siitä, että täällä jaellaan neuvoja - ennemminkin yritän kertoa mikä on toiminut omalla kohdallani ja toivon, että sitä kautta myös joku muu saisi ideoita, apua ja vinkkejä omaan raskauteensa.

* * *

Minä oon siis edelleen yhtenä pakettina. Eilen kävin pitkästä aikaa uimassa ja se tuntuu sopivan loppuraskauteeni sen verran hyvin, että menen heti huomenissa uudestaan (vaikka muistutankin kovasti niin poloisia valaita, jotka ajautuivat viikonloppuna rantaan Uudessa Seelannissa). Muuten olo on suhteellisen hyvä, tosin oikean puolen kylkiluiden alta särkee ihan hemmetisti (joku sisäelin siellä taitaa huutaa hoosiannaa, kun vekara punkee pyllyänsä kohti kylkiluitani).

Jos vielä saisi itse kengät jalkaansa, niin sepä olis mainiota!

2 comments:

 1. Onkohan pikkuinen Vekara saapunut jo maailmaan?
  : )

  Hyvää Uutta Vuotta Teille!

  T.
  Heidi

  ReplyDelete
 2. Yhdessä koossa vielä ollaan. Mun seuraava veikkaus on tammikuun 10.-12. päivän tienoilla :D Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  ReplyDelete