Sep 17, 2009

Suonenvetoja ja välistävetoja

Kun mies eilen kaivoi pankkikorttia kassalla kolmannen kerran vartin sisään, lohdutin häntä sanomalla, että tähän on nyt vaan pareen tottua. Kakara vie tästä eteenpäin puolet jokaisesta tilistä seuraavat kaksikymmentä vuotta. Ainakin :)

Vaan eipä menneet rahat hukkaan, kun saatiin hankittua vekaralle talvihaalari. Asiaa tarkoin harkittuamme päätimme nimittäin toimia toisin kuin 99 prosenttia suomalaisvanhemmista ja ottaa äitiysavustuksen rahana. Syynä tähän oli nimenomaisestikin tuo talvihaalari, joka äitiyspakkauksessa on niin iso, että talvivauva humpsahtaa lahkeesta läpi suit sait vaan.

Löpinät sikseen, on kuvakavalkadin aika. (Kuvausassistenteilleni ei ehkä ihan käynyt selväksi, että heidän on tarkoitus pysyä kameran takana.)


Talvihaalari ostettiin lopulta Bobosta, merkki on ilmeisestikin virolainen Lenne. Kelpais munkin tuossa nukkua, on maan ihanan pehmeä kuin pumpuliin kepsahtaisi.
Lisäksi mukaan tarttui ruotsalaista käsityötä, Snoffsin body pienelle apinallemme. Lähes huomaamattoman värivirheensä takia kohtuuttoman edullisesti vielä, viidellä eurolla!

 
 
Ja lopuksi vielä vähemmän eettistä kädentaitoa suoraan Henkkamaukalta, kaksi yökkäriä ja mummonhurmausuniformu :D


 * * *

Sain myös uuden Viikon vaiva -kortin pari päivää sitten.

Heräsin yöllä siihen, että jalkaan sattui niin maan p*rk*leesti ja koko oikea pohje oli kivikova ja kramppasi. Kesti puolisen tuntia saada kramppi laukeamaan eikä kipu hellittänyt koko päivänä. Googlaamalla selvisi, että vaiva on erittäin yleinen juuri raskauden tässä vaiheessa.

Nyt olen viisaampien neuvosta lisännyt ruokavaliooni magnesiumia, banaania ja litrakaupalla vettä sekä jalkaani villasukat ja sängyn jalkopäähän korotuksen. Anoppi lupasi vielä tulla tökkimään akupunktioneuloilla. Toivottavasti auttaa!

No comments:

Post a Comment