Sep 30, 2009

Raskaus ja hieronta

Miten fantastisen hyvä olo! Tekisi mieli sanoa, että olen löytänyt elämäni miehen, jonka kanssa en ole naimisissa :P Joka tapauksessa olen löytänyt vähintäänkin elämäni hierojan. Julkiseen rakkaudentunnustukseen en ole vielä valmis, mutta voitte etsiä häntä hierontayritys Rhombosta. Olen käynyt elämäni varrella monella hyvällä hierojalla, mutta nyt löytyi paitsi teknisesti taitava jamppa, myös ihminen, jonka käsistä hehkuu voimakas positiivinen energia. Nice!

Shiatsussa käyminen on joka palkkapäivä toistuva arjen luksukseni. Tunnissa korjaantuvat niin kehon kuin mielenkin virheasennot.

Rhombon nettisivuilla osataan kertoa, että Shiatsu on japanilaisten kiinalaisesta akupunktiosta kehittämä hoitomuoto, jossa käydään käden, peukalon ja kyynärpään painallusten sekä erilaisten venytysten avulla koko kehon meridiaanit läpi. Hoidon aikana painellaan myös näillä meridiaaneilla sijaitsevia akupisteitä. Kun energia saadaan virtaamaan vapaasti, keho tasapainottuu ja elinvoimaisuuden myötä häiriötilat heikkenevät ja vähitellen poistuvat.

Shiatsun luvataan auttavan muun muassa stressin, väsymyksen, masennuksen, fibromyalgian, unettomuuden, päänsäryn, niska-hartian jännitystilojen, heikentyneen vastustuskyvyn, ummetuksen ja ruoansulatusvaivojen hoidossa.

Ainakin siitä tulee hemmetin hyvä olo. Eltsu suosittelee, todellakin!

1 comment:

  1. Oih! Taidan lähteä metsästämään tätä miestä.. :)

    ReplyDelete